2013-12-04 12:24:25
Krzynowłoga Mała: Przygotowanie i dostawa posiłków dla szkół na terenie Gminy Krzynowłoga Mała w 2014 roku
Numer ogłoszenia: 499672 - 2013; data zamieszczenia: 04.12.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Urząd Gminy , ul. Kościelna 3, 06-316 Krzynowłoga Mała, woj. mazowieckie, tel. 029 7512720, faks 029 7512725.
Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.krzynowlogamala.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i dostawa posiłków dla szkół na terenie Gminy Krzynowłoga Mała w 2014 roku.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa przedmiotu zamówienia: Przygotowanie i dostawa posiłków do szkół na terenie Gminy Krzynowłoga Mała w 2014 roku Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa posiłków obiadowych do Zespołu Szkół w Krzynowłodze Małej i Szkoły Podstawowej w Ulatowie Adamach, oraz zestawów żywieniowych do Szkoły Podstawowej w Romanach Seborach w 2014 roku. 1.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dożywianie dzieci w Zespole Szkół w Krzynowłodze Małej oraz w Szkole Podstawowej w Ulatowie Adamach polegające na przygotowaniu i dostarczeniu co najmniej 135 gorących posiłków z możliwością zwiększenia do ok. 200 dziennie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego, oraz dożywianie dzieci w Szkole Podstawowej w Romanach Seborach polegające na przgotowaniu i dostarczeniu co najmniej 25 zestawów żywieniowych z możliwością zwiększenia do ok. 40 dziennie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Zamawiający nie ponosi konsekwencji za zwiększenie bądź zmniejszenie ilości posiłków. Wykonawca przygotowywać będzie posiłki o kaloryczności każdego nie mniejszej niż 550 kcal. Posiłki dostarczane będą w następujące dni: zupa z wkładką (wtorek i czwartek) i drugie danie z napojem (poniedziałek, środa, piątek). Deser dostarczany będzie w te same dni co zupa w postaci: zamiennie jogurtu nie mniejszy jak 150 gramów, owocu nie miej jak 150 gramów lub słodyczy nie mniej jak 50 gramów. Drugie danie mogą stanowić również - pierogi, kopytka, makaron z sosem, krokiety. Jedna porcja zupy powinna mieć objętość 400 ml i powinna zawieraćInformacje o artykule
Autor:
Zredagował(a):
Paweł Mostowy
Data powstania:
04.12.2013 12:24
Data ostatniej modyfikacji:
Liczba wyświetleń:
835
Załączniki
Typ
Nazwa
Komentarz
Data
Dodał
ogłoszenie.doc
ogłoszenie
2013-12-04 12:26:32
Mostowy Paweł
SIWZ-Dożywianie 2014.doc
Siwz
2013-12-04 12:27:02
Mostowy Paweł
Zal nr 2 do SIWZ.doc
2013-12-04 12:27:39
Mostowy Paweł
Zal nr 1 do SIWZ.doc
2013-12-04 12:27:49
Mostowy Paweł
Zal nr 3 do SIWZ.doc
2013-12-04 12:27:55
Mostowy Paweł
zal nr 4 do SIWZ.doc
2013-12-04 12:33:36
Mostowy Paweł
Zał nr 5 do SIWZ.odt
2013-12-04 12:33:55
Mostowy Paweł
Zał nr 6 do SIWZ.odt
2013-12-04 12:34:07
Mostowy Paweł
Zał nr 7 do SIWZ.odt
2013-12-04 12:34:22
Mostowy Paweł
Odpowiedzi na pytania.pdf
2013-12-09 13:47:48
Gadomski Sylwester
zawiadomienie - dostawa posiłków.jpg
2013-12-19 13:41:20
Gadomski Sylwester
Artykuły archiwalne
Lp.
Tytuł
Data modyfikacji
Zredagował